1
Stehna několikrát nařízněte, prošpikujte česnekem a rozmarýnem, osolte, opepřete, potřete olejem a nechte přes noc marinovat. Troubu předehřejte na 200 °C. Stehna překryjte alobalem a pečte 10 minut. Snižte teplotu na 180 °C, podlijte a pečte 40 minut doměkka. Ke konci pečení maso odkryjte, zvyšte teplotu na 200 °C a dopečte odkryté dozlatova. Quinou uvařte dle návodu, nechte vychladnout a promíchejte s cibulí, rajčaty, olivami, fetou, kukuřicí a citronovou šťávou, osolte a opepřete. Na dip smíchejte smetanu, česnek, petržel, sůl a pepř. Maso nechte 10 minut odpočinout, nakrájejte a odstraňte kůstky a šlachy. Podávejte s dipem a salátem.