1
Očištěné maso nasolte, opepřete a vložte do pekáče vymaštěného máslem. Okolo masa rozložte kuličky hroznového vína a sýr feta nakrájený na kostičky. Posypte sušeným tymiánem a podlijte zeleninovým vývarem.
2
Pečte 20–25 minut v troubě vyhřáté na 170 °C. Nakonec ozdobte čerstvým tymiánem.
3
TIP: jako netradiční přílohu vyzkoušejte hroznové víno
4
VITAMIN K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve
1
Očištěné maso nasolte, opepřete a vložte do pekáče vymaštěného máslem. Okolo masa rozložte kuličky hroznového vína a sýr feta nakrájený na kostičky. Posypte sušeným tymiánem a podlijte zeleninovým vývarem.
2
Pečte 20–25 minut v troubě vyhřáté na 170 °C. Nakonec ozdobte čerstvým tymiánem.
3
TIP: jako netradiční přílohu vyzkoušejte hroznové víno
4
VITAMIN K – zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve