ReceptyKrůtí steaky zapečené s hroznovým vínem a fetou
Krůtí steaky zapečené s hroznovým vínem a fetou
Snadné
16-30 minut
0/5
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Krůtí prsní řízky 600 g
Sůl
Hroznové víno tmavé 150 g
Pepř
Hroznové víno bílé 150 g
Tymián sušený 1 člž
Feta 100 g
Vývar zeleninový 20 ml
Tymián čerstvý 2 snít.
Máslo 10 g
Krůtí prsní řízky 600 g
Sůl
Hroznové víno tmavé 150 g
Pepř
Hroznové víno bílé 150 g
Tymián sušený 1 člž
Feta 100 g
Vývar zeleninový 20 ml
Tymián čerstvý 2 snít.
Máslo 10 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!