1
Omytá krůtí prsa osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na silnější plátky. Osolte, opepřete a opečte je v pánvi na 30 ml olivového oleje z obou stran dozlatova. Dejte stranou odpočinout.
2
Brambory důkladně omyjte a osušte papírovou utěrkou. Pokrájejte je na širší plátky a dejte vařit do vroucí osolené vody na 6 minut.
3
V malé misce smíchejte zbylý olej s vinným octem, hořčicí a pepřem.
4
Brambory sceďte, přesuňte do velké mísy a okamžitě prolijte s hořčičným dresinkem. Jemně promíchejte. Přidejte oloupanou najemno pokrájenou červenou cibuli, nasekané čerstvé bylinky, kapary a nakrájené okurky. Znovu promíchejte a podávejte s krůtím steakem.
1
Omytá krůtí prsa osušte papírovou utěrkou a pokrájejte na silnější plátky. Osolte, opepřete a opečte je v pánvi na 30 ml olivového oleje z obou stran dozlatova. Dejte stranou odpočinout.
2
Brambory důkladně omyjte a osušte papírovou utěrkou. Pokrájejte je na širší plátky a dejte vařit do vroucí osolené vody na 6 minut.
3
V malé misce smíchejte zbylý olej s vinným octem, hořčicí a pepřem.
4
Brambory sceďte, přesuňte do velké mísy a okamžitě prolijte s hořčičným dresinkem. Jemně promíchejte. Přidejte oloupanou najemno pokrájenou červenou cibuli, nasekané čerstvé bylinky, kapary a nakrájené okurky. Znovu promíchejte a podávejte s krůtím steakem.