1
Krůtí stehenní plátky očistěte, osolte a opepřete.
2
Připravte si marinádu. Majonézu promíchejte s jogurtem, sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, nasekanými lístečky rozmarýnu, oběma paprikami a hořčicí. Marinádu podle chutí osolte a opepřete. Maso vložte do marinády, vše důkladně promíchejte a nechte asi 24 hodin odležet v chladu.
3
Marinované steaky zlehka osušte a na roztopeném grilu opečte z obou stran dorůžova.
4
Rýži uvařte dle návodu na obale a dejte vychladnout. Hrachové lusky očistěte od kuliček hrášku a připravte si jemné pásky. Olivy osušte a nakrájejte na kolečka. Studenou rýži dejte do mísy a přidejte pásky z hrachových lusků a nakrájené olivy. Vše promíchejte a dle chuti osolte.
5
Grilované krůtí steaky podávejte společně s lehkým rýžovým salátem.
1
Krůtí stehenní plátky očistěte, osolte a opepřete.
2
Připravte si marinádu. Majonézu promíchejte s jogurtem, sójovou omáčkou, prolisovaným česnekem, nasekanými lístečky rozmarýnu, oběma paprikami a hořčicí. Marinádu podle chutí osolte a opepřete. Maso vložte do marinády, vše důkladně promíchejte a nechte asi 24 hodin odležet v chladu.
3
Marinované steaky zlehka osušte a na roztopeném grilu opečte z obou stran dorůžova.
4
Rýži uvařte dle návodu na obale a dejte vychladnout. Hrachové lusky očistěte od kuliček hrášku a připravte si jemné pásky. Olivy osušte a nakrájejte na kolečka. Studenou rýži dejte do mísy a přidejte pásky z hrachových lusků a nakrájené olivy. Vše promíchejte a dle chuti osolte.
5
Grilované krůtí steaky podávejte společně s lehkým rýžovým salátem.