ReceptyKrůtí roláda s kaštanovou nádivkou, dýňovým pyré, zadělávanou kapustou a vypečenou slaninou
Krůtí roláda s kaštanovou nádivkou, dýňovým pyré, zadělávanou kapustou a vypečenou slaninou
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Kaštany jedlé 50 g
Máslo 80 g
Cibule 50 g
Česnek 30 g
Slanina kostky 100 g
Toastový chléb světlý 300 g
Mléko 200 ml
Vejce 4 ks
Petržel hladkolistá 30 g
Krůtí prsní řízky 600 g
Sůl
Pepř
Dýně Hokkaidó 400 g
Olej olivový 20 ml
Cukr krupicový 10 g
Tymián čerstvý 1 snít.
Smetana ke šlehání 30%-33% 380 ml
Kapusta růžičková 400 g
Majoránka sušená 2 g
Kaštany jedlé 50 g
Máslo 80 g
Cibule 50 g
Česnek 30 g
Slanina kostky 100 g
Toastový chléb světlý 300 g
Mléko 200 ml
Vejce 4 ks
Petržel hladkolistá 30 g
Krůtí prsní řízky 600 g
Sůl
Pepř
Dýně Hokkaidó 400 g
Olej olivový 20 ml
Cukr krupicový 10 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!