1
Hovězí kýtu namelte. Krůtí prsa naklepejte na velký tenký plátek.
2
Mleté maso smíchejte s nakrájenou slaninou a potřete jím krůtí plátek. Osolte a opepřete, přidejte tymián, krůtí šunku v celku a zarolujte.
3
Troubu předehřejte na 160 °C. Roládu zabalte do alobalu a pečte 35 minut.
4
Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte gorgonzolu a metličkou rozmíchejte na krém, který zalijte smetanou. Dochuťte solí, pepřem, čerstvým tymiánem a nechte provařit na mírném ohni 5 minut.
5
Špagety uvařte podle návodu, sceďte je a vsypte do gorgonzolové omáčky. V další pánvi opečte na oleji rajčátka spolu s upečenou roládou.
1
Hovězí kýtu namelte. Krůtí prsa naklepejte na velký tenký plátek.
2
Mleté maso smíchejte s nakrájenou slaninou a potřete jím krůtí plátek. Osolte a opepřete, přidejte tymián, krůtí šunku v celku a zarolujte.
3
Troubu předehřejte na 160 °C. Roládu zabalte do alobalu a pečte 35 minut.
4
Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte gorgonzolu a metličkou rozmíchejte na krém, který zalijte smetanou. Dochuťte solí, pepřem, čerstvým tymiánem a nechte provařit na mírném ohni 5 minut.
5
Špagety uvařte podle návodu, sceďte je a vsypte do gorgonzolové omáčky. V další pánvi opečte na oleji rajčátka spolu s upečenou roládou.