1
Troubu předehřejte na 170 °C.
2
Slaninu opečte na pánvi dozlatova a dejte na papírovou utěrku.
3
Na vypečeném slaninovém tuku opékejte jemně pokrájenou šalotku, prolisovaný česnek, pokrájené žampiony a na malé kousky pokrájenou kapustu do změknutí.
4
Opečenou slaninu pokrájejte a vmíchejte do houbové směsi spolu s uzenou paprikou a parmazánem.
5
Krůtí prsa rozřízněte a vytvořte plochý kus masa. Maso zakryjte potravinovou fólií a paličkou na maso rozklepejte do tenkého plátku. Osolte a opepřete.
6
Na maso rozložte připravenou náplň a opatrně srolujte. Kuchyňským provázkem upevněte.
7
Roládu opečte na oleji ze všech stran dozlatova. Přesuňte do pekáčku a přidejte 2 lžíce másla. Pečte asi 25 minut za pravidelného přelévání rozpuštěným máslem.
8
Před servírováním nechte 15 minut odpočinout.
9
TIP : kapustičky se vrací na scénu, proto abyste si je zamilovaly
10
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému
1
Troubu předehřejte na 170 °C.
2
Slaninu opečte na pánvi dozlatova a dejte na papírovou utěrku.
3
Na vypečeném slaninovém tuku opékejte jemně pokrájenou šalotku, prolisovaný česnek, pokrájené žampiony a na malé kousky pokrájenou kapustu do změknutí.
4
Opečenou slaninu pokrájejte a vmíchejte do houbové směsi spolu s uzenou paprikou a parmazánem.
5
Krůtí prsa rozřízněte a vytvořte plochý kus masa. Maso zakryjte potravinovou fólií a paličkou na maso rozklepejte do tenkého plátku. Osolte a opepřete.
6
Na maso rozložte připravenou náplň a opatrně srolujte. Kuchyňským provázkem upevněte.
7
Roládu opečte na oleji ze všech stran dozlatova. Přesuňte do pekáčku a přidejte 2 lžíce másla. Pečte asi 25 minut za pravidelného přelévání rozpuštěným máslem.
8
Před servírováním nechte 15 minut odpočinout.
9
TIP : kapustičky se vrací na scénu, proto abyste si je zamilovaly
10
Vitamin C - zdroj vitaminu C , přispívá k normální funkci imunitního systému