1
Plátky masa zakryjte potravinářskou fólií, naklepejte je, osolte a opepřete.
2
V misce promíchejte strouhanku s parmazánem, v další misce zlehka prošlehejte bílky. Maso nejdřív protáhněte bílky, pak obalte ve strouhance a zlehka oklepejte.
3
Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte na středním plameni máslo a olej. Řízky opékejte dozlatova 3–4 minuty po každé straně.
4
Podávejte s klínky citronu, jako příloha se nejlépe hodí vařené brambory.
1
Plátky masa zakryjte potravinářskou fólií, naklepejte je, osolte a opepřete.
2
V misce promíchejte strouhanku s parmazánem, v další misce zlehka prošlehejte bílky. Maso nejdřív protáhněte bílky, pak obalte ve strouhance a zlehka oklepejte.
3
Ve velké nepřilnavé pánvi rozehřejte na středním plameni máslo a olej. Řízky opékejte dozlatova 3–4 minuty po každé straně.
4
Podávejte s klínky citronu, jako příloha se nejlépe hodí vařené brambory.