1
Bílé zelí najemno nakrouhejte, mrkev nastrouhejte nahrubo. Důkladně promíchejte s majonézou, 3 lžícemi citronové šťávy a cukrem. Dochuťte solí a pepřem. Před servírováním nechte odpočinout alespoň 20 minut.
2
V misce smíchejte strouhanku, prolisovaný česnek, jemně pokrájenou petrželku, oregano, sůl, pepř a 75 g jemně nastrouhaného parmazánu. Dejte stranou. V další misce rozmíchejte vejce se zbylým parmazánem, špetkou soli a pepře a lžící vody. Do další mísy nasypte mouku.
3
Krůtí prsa nakrájejte na tenké řízky. Osolte a opepřete.
4
Maso obalte v mouce, vaječné směsi a strouhance. Smažte ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.
5
Servírujte s odleželým salátem.
6
TIP : tradiční salát který nikdy nezklame
7
Mrkev - Vitamin A - zdroj vitaminu A, který přispívá k udržení normálního stavu zraku.
8
Bílé zelí – Vitamin C - zdroj vitamínu C, který přispívá k normální funkci imunitního systému
1
Bílé zelí najemno nakrouhejte, mrkev nastrouhejte nahrubo. Důkladně promíchejte s majonézou, 3 lžícemi citronové šťávy a cukrem. Dochuťte solí a pepřem. Před servírováním nechte odpočinout alespoň 20 minut.
2
V misce smíchejte strouhanku, prolisovaný česnek, jemně pokrájenou petrželku, oregano, sůl, pepř a 75 g jemně nastrouhaného parmazánu. Dejte stranou. V další misce rozmíchejte vejce se zbylým parmazánem, špetkou soli a pepře a lžící vody. Do další mísy nasypte mouku.
3
Krůtí prsa nakrájejte na tenké řízky. Osolte a opepřete.
4
Maso obalte v mouce, vaječné směsi a strouhance. Smažte ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.
5
Servírujte s odleželým salátem.
6
TIP : tradiční salát který nikdy nezklame
7
Mrkev - Vitamin A - zdroj vitaminu A, který přispívá k udržení normálního stavu zraku.
8
Bílé zelí – Vitamin C - zdroj vitamínu C, který přispívá k normální funkci imunitního systému