1
Připravte marinádu promícháním všech ingrediencí a naložte do ní maso na cca dvě hodiny.
2
Rozpalte pánev a na oleji osmahněte řízky, vyjměte a uložte do tepla na později.
3
V druhé pánvi nasucho zkaramelizujte cukr, zalijte džusem, důkladně rozmíchejte a vložte pomerančová kolečka. Duste pět minut, vyjměte a též uložte v teple.
4
Do omáčky přidejte med a džem, provařte a nakonec v ní pro zjemnění rozpusťte máslo.
1
Připravte marinádu promícháním všech ingrediencí a naložte do ní maso na cca dvě hodiny.
2
Rozpalte pánev a na oleji osmahněte řízky, vyjměte a uložte do tepla na později.
3
V druhé pánvi nasucho zkaramelizujte cukr, zalijte džusem, důkladně rozmíchejte a vložte pomerančová kolečka. Duste pět minut, vyjměte a též uložte v teple.
4
Do omáčky přidejte med a džem, provařte a nakonec v ní pro zjemnění rozpusťte máslo.