1
Na marinádu smíchejte v misce 80 ml olivového oleje s rajčatovým protlakem, lžičkou sušeného koriandru, česnekem, soli a pepřem. Omyta a osušena krůtí prsa obalte marinádou a nechte přikryta 10 minut marinovat.
2
Na dresink pokrájejte nadrobno očištěnou šalotku a smíchejte ji s balsamikovým octem, prolisovaným stroužkem česneku, 150 ml olivového oleje a zbylým sušeným koriandrem a dejte stranou.
3
Omyty a osušeny ledový salát pokrájejte na proužky. Omytou okurku pokrájejte na půlkolečka, omyta rajčata rozpulte a koriandr posekejte nahrubo.
4
Zbyly olivový olej rozehřejte na pánvi a krůtí prsa opečte z obou stran přikryta dozlatova.
5
Dejte stranou a nechte stále přikryta 10 minut odpočinout.
6
Krůtí prsa pokrájejte a rozdělte do misek. Podávejte se zeleninou a čerstvým koriandrem.
7
Bohatě zakapejte dresinkem a ozdobte nasucho opraženými vlašskými ořechy.
1
Na marinádu smíchejte v misce 80 ml olivového oleje s rajčatovým protlakem, lžičkou sušeného koriandru, česnekem, soli a pepřem. Omyta a osušena krůtí prsa obalte marinádou a nechte přikryta 10 minut marinovat.
2
Na dresink pokrájejte nadrobno očištěnou šalotku a smíchejte ji s balsamikovým octem, prolisovaným stroužkem česneku, 150 ml olivového oleje a zbylým sušeným koriandrem a dejte stranou.
3
Omyty a osušeny ledový salát pokrájejte na proužky. Omytou okurku pokrájejte na půlkolečka, omyta rajčata rozpulte a koriandr posekejte nahrubo.
4
Zbyly olivový olej rozehřejte na pánvi a krůtí prsa opečte z obou stran přikryta dozlatova.
5
Dejte stranou a nechte stále přikryta 10 minut odpočinout.
6
Krůtí prsa pokrájejte a rozdělte do misek. Podávejte se zeleninou a čerstvým koriandrem.
7
Bohatě zakapejte dresinkem a ozdobte nasucho opraženými vlašskými ořechy.