1
Cibuli, česnek a zázvor oloupejte.
2
Rozehřejte olej a očistěné krůtí maso na něm opečte ze všech stran dozlatova. Osolte, opepřete a dejte stranou.
3
V téže pánvi opékejte 5 minut pokrájenou cibuli. Přidejte nastrouhaný zázvor a prolisovaný česnek. Promíchávejte další 2 minuty.
4
Vmíchejte med, koření, vodu a oloupané a na kostky pokrájené brambory. Promíchejte a přikryjte poklicí. Pomalu vařte 15 minut do změknutí brambor.
5
Mrkev a řapíkatý celer omyjte a pokrájejte. Pět minut před koncem varu vmíchejte mrkev a řapíkatý celer. Když je zelenina měkká, vmíchejte hrášek. Promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
6
Servírujte s pokrájeným krůtím masem.
7
TIP : řapíkatý celer - nebojte se ho, jeho chuť Vás mile překvapí
8
vitamin K - zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve
1
Cibuli, česnek a zázvor oloupejte.
2
Rozehřejte olej a očistěné krůtí maso na něm opečte ze všech stran dozlatova. Osolte, opepřete a dejte stranou.
3
V téže pánvi opékejte 5 minut pokrájenou cibuli. Přidejte nastrouhaný zázvor a prolisovaný česnek. Promíchávejte další 2 minuty.
4
Vmíchejte med, koření, vodu a oloupané a na kostky pokrájené brambory. Promíchejte a přikryjte poklicí. Pomalu vařte 15 minut do změknutí brambor.
5
Mrkev a řapíkatý celer omyjte a pokrájejte. Pět minut před koncem varu vmíchejte mrkev a řapíkatý celer. Když je zelenina měkká, vmíchejte hrášek. Promíchejte a dochuťte solí a pepřem.
6
Servírujte s pokrájeným krůtím masem.
7
TIP : řapíkatý celer - nebojte se ho, jeho chuť Vás mile překvapí
8
vitamin K - zdroj vitamínu K , který přispívá k normální srážlivosti krve