1
Prsa nakrájejte na 8 plátků. Zakryjte je fólií a zlehka naklepejte paličkou na maso. Z obou stran osolte a opepřete.
2
Ve velké pánvi rozehřejte olej a plátky postupně opečte dozlatova, 2–3 minuty z každé strany. Přendejte na talíř a uchovejte v teple.
3
Do pánve vlijte víno, přiveďte k varu. Nechte svařit na polovinu objemu, vařečkou seškrabujte přípečky.
4
Vmíchejte hořčici a přiveďte k mírnému varu. Nechte probublat a sundejte z plotýnky.
5
Vmíchejte máslo, přidejte petrželku, dochuťte solí a pepřem.
6
Podávejte s vařenými bramborami nebo s křupavou zeleninou, připravenou v páře.
1
Prsa nakrájejte na 8 plátků. Zakryjte je fólií a zlehka naklepejte paličkou na maso. Z obou stran osolte a opepřete.
2
Ve velké pánvi rozehřejte olej a plátky postupně opečte dozlatova, 2–3 minuty z každé strany. Přendejte na talíř a uchovejte v teple.
3
Do pánve vlijte víno, přiveďte k varu. Nechte svařit na polovinu objemu, vařečkou seškrabujte přípečky.
4
Vmíchejte hořčici a přiveďte k mírnému varu. Nechte probublat a sundejte z plotýnky.
5
Vmíchejte máslo, přidejte petrželku, dochuťte solí a pepřem.
6
Podávejte s vařenými bramborami nebo s křupavou zeleninou, připravenou v páře.