1
Troubu předehřejte na 190 °C.
2
Smíchejte kari koření se sušenou bazalkou, zázvorem, česnekem a kokosovou moukou. Směs přidejte do mletého krůtího masa a důkladně vše promíchejte. Osolte a opepřete a nakonec vše spojte vejcem.
3
Rukama tvořte 3cm kuličky a pokládejte na pečicí plech. Pečte 20 minut.
4
Na rozehřátý kokosový olej přidejte pokrájenou cibuli, papriku, prolisovaný česnek a najemno pokrájený zázvor. Restujte 5 minut. Přidejte kari pastu, kokosové mléko a společně vařte 10 minut. Dochuťte solí.
5
Masové kuličky přidejte do omáčky a vařte společně 5 minut. Omáčku nakonec dochuťte limetou a posypte čerstvou bazalkou.
6
Barevnou rýži uvařte podle návodu a servírujte s omáčkou a masovými kuličkami
7
TIP : Mlynářský chléb, skvěla volba pro rychlou přílohu
8
Vláknina - S vysokým obsahem vlákniny – 10g na 100g výrobku.
9
Žitná vláknina přispívá k normální činnosti střev v rámci vyvážené stravy a zdravého životního stylu
1
Troubu předehřejte na 190 °C.
2
Smíchejte kari koření se sušenou bazalkou, zázvorem, česnekem a kokosovou moukou. Směs přidejte do mletého krůtího masa a důkladně vše promíchejte. Osolte a opepřete a nakonec vše spojte vejcem.
3
Rukama tvořte 3cm kuličky a pokládejte na pečicí plech. Pečte 20 minut.
4
Na rozehřátý kokosový olej přidejte pokrájenou cibuli, papriku, prolisovaný česnek a najemno pokrájený zázvor. Restujte 5 minut. Přidejte kari pastu, kokosové mléko a společně vařte 10 minut. Dochuťte solí.
5
Masové kuličky přidejte do omáčky a vařte společně 5 minut. Omáčku nakonec dochuťte limetou a posypte čerstvou bazalkou.
6
Barevnou rýži uvařte podle návodu a servírujte s omáčkou a masovými kuličkami
7
TIP : Mlynářský chléb, skvěla volba pro rychlou přílohu
8
Vláknina - S vysokým obsahem vlákniny – 10g na 100g výrobku.
9
Žitná vláknina přispívá k normální činnosti střev v rámci vyvážené stravy a zdravého životního stylu