1
Začněte marinádou. V míse smíchejte ocet, olej, citronovou šťávu, česnek, nové koření, skořici, kardamom a sůl. Maso nakrájejte na kousky, vložte je do mísy s marinádou, zakryjte potravinářskou fólií a uložte na 4 hodiny do chladu.
2
Rozehřejte gril na 200°C. Marinované maso napíchejte na grilovací jehly, každou zabalte do alobalu a grilujte 5 minut z každé strany.
3
Zatím si připravte salsu. V misce smíchejte citronovou šťávu s olivovým olejem a lehce osolte Přidejte rajčata, petržel a cibuli, promíchejte a zatím odložte.
4
Vyndejte maso z grilu a nechte ho v alobalu chvilku odpočinout. Zatím si v grilu opečte pita chleby – 1 minutu z každé strany. Rozdělte je na talíře, poklaďte masem a salsou.
1
Začněte marinádou. V míse smíchejte ocet, olej, citronovou šťávu, česnek, nové koření, skořici, kardamom a sůl. Maso nakrájejte na kousky, vložte je do mísy s marinádou, zakryjte potravinářskou fólií a uložte na 4 hodiny do chladu.
2
Rozehřejte gril na 200°C. Marinované maso napíchejte na grilovací jehly, každou zabalte do alobalu a grilujte 5 minut z každé strany.
3
Zatím si připravte salsu. V misce smíchejte citronovou šťávu s olivovým olejem a lehce osolte Přidejte rajčata, petržel a cibuli, promíchejte a zatím odložte.
4
Vyndejte maso z grilu a nechte ho v alobalu chvilku odpočinout. Zatím si v grilu opečte pita chleby – 1 minutu z každé strany. Rozdělte je na talíře, poklaďte masem a salsou.