Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyKrůtí kebab s petrželovou salsou
Albert logoAlbert logo
  • Krůtí kebab s petrželovou salsou

Krůtí kebab s petrželovou salsou

Krůtí kebab s petrželovou salsou
Snadné
31-45 minut
5/5
Balkánská
Grilování

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Krůtí prsní řízky 900 g
  • Vinný červený ocet 2 plž
  • Pita chléb
  • Olej olivový 11 plž
  • Nové koření mleté 1 člž
  • Citronová šťáva 6 plž
  • Skořice mletá 1 člž
  • Česnek 3 strouž.
  • Sůl 1 člž
  • Kardamom mletý 1/2 člž
  • Petržel hladkolistá 1 svaz.
  • Rajče 4 ks
  • Cibule červená 1 ks
  • Krůtí prsní řízky 900 g
  • Vinný červený ocet 2 plž
  • Pita chléb
  • Olej olivový 11 plž
  • Nové koření mleté 1 člž
  • Citronová šťáva 6 plž
  • Skořice mletá 1 člž
  • Česnek 3 strouž.
  • Sůl 1 člž
  • Kardamom mletý 1/2 člž
  • Petržel hladkolistá 1 svaz.
  • Rajče 4 ks
  • Cibule červená 1 ks

Příprava

1
Začněte marinádou. V míse smíchejte ocet, olej, citronovou šťávu, česnek, nové koření, skořici, kardamom a sůl. Maso nakrájejte na kousky, vložte je do mísy s marinádou, zakryjte potravinářskou fólií a uložte na 4 hodiny do chladu.
2
Rozehřejte gril na 200°C. Marinované maso napíchejte na grilovací jehly, každou zabalte do alobalu a grilujte 5 minut z každé strany.
3
Zatím si připravte salsu. V misce smíchejte citronovou šťávu s olivovým olejem a lehce osolte Přidejte rajčata, petržel a cibuli, promíchejte a zatím odložte.
4
Vyndejte maso z grilu a nechte ho v alobalu chvilku odpočinout. Zatím si v grilu opečte pita chleby – 1 minutu z každé strany. Rozdělte je na talíře, poklaďte masem a salsou.
1
Začněte marinádou. V míse smíchejte ocet, olej, citronovou šťávu, česnek, nové koření, skořici, kardamom a sůl. Maso nakrájejte na kousky, vložte je do mísy s marinádou, zakryjte potravinářskou fólií a uložte na 4 hodiny do chladu.
2
Rozehřejte gril na 200°C. Marinované maso napíchejte na grilovací jehly, každou zabalte do alobalu a grilujte 5 minut z každé strany.
3
Zatím si připravte salsu. V misce smíchejte citronovou šťávu s olivovým olejem a lehce osolte Přidejte rajčata, petržel a cibuli, promíchejte a zatím odložte.
4
Vyndejte maso z grilu a nechte ho v alobalu chvilku odpočinout. Zatím si v grilu opečte pita chleby – 1 minutu z každé strany. Rozdělte je na talíře, poklaďte masem a salsou.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 7 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 7 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 49 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Platný ještě 7 dní

Od 13.11.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 7 dní

Od 29.10.2024 do 19.11.2024

Platný ještě 21 dní

Od 13.11.2024 do 03.12.2024

Platný ještě 49 dní

Od 13.11.2024 do 31.12.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.