1
Dětskou krupici namočte v 375 ml mandlového mléka alespoň 30 minut předem.
2
Mezitím si připravte zkaramelizované ořechy. Do rendlíku nalijte vodu, přisypte cukr, ořechy a vařte 20 minut. Pak je sceďte a nechte okapat.
3
Na pánvi rozehřejte olej a ořechy na něm dozlatova orestujte. Poté nechte vychladnout na pečicím papíru.
4
Přiveďte v menším hrnci k varu zbytek mandlového mléka, přidejte med, špetku soli a přilijte namočenou krupici. Za stálého míchání vařte 5 minut.
5
Hotovou krupicovou kaši přelijte do misek, ozdobte borůvkovým džemem, oloupaným mangem nakrájeným na plátky, borůvkami a karamelizovanými ořechy.
1
Dětskou krupici namočte v 375 ml mandlového mléka alespoň 30 minut předem.
2
Mezitím si připravte zkaramelizované ořechy. Do rendlíku nalijte vodu, přisypte cukr, ořechy a vařte 20 minut. Pak je sceďte a nechte okapat.
3
Na pánvi rozehřejte olej a ořechy na něm dozlatova orestujte. Poté nechte vychladnout na pečicím papíru.
4
Přiveďte v menším hrnci k varu zbytek mandlového mléka, přidejte med, špetku soli a přilijte namočenou krupici. Za stálého míchání vařte 5 minut.
5
Hotovou krupicovou kaši přelijte do misek, ozdobte borůvkovým džemem, oloupaným mangem nakrájeným na plátky, borůvkami a karamelizovanými ořechy.