1
Všechny zbylé bylinky a natě omyjte a osušte. Do mixéru dejte bylinky i natě, oloupaný stroužek česneku, 5 lžic olivového oleje, lžičku jablečného octa, 70 g mletých mandlí, osolte a opepřete a vše rozmixujte v hladké pesto. Potřete máslem 8 plátků toustového chleba po jedné straně. Položte je na pracovní plochu tak, aby byly potřenou stranou dolů.
2
Nahrubo nastrouhejte 100 g čedaru a promíchejte ho v misce se 2 lžícemi crème fraîche. Sýrovou směsí potřete 4 plátky toustového chleba a na každý plátek doprostřed naneste po lžičce připraveného pesta.
3
Navrch na pesto nandejte po lžíci kysaného zelí, plátku slaniny, posypte natrhanými lístky bazalky a přiklopte zbylými plátky toustového chleba máslem namazanou stranou nahoru.
4
Vložte do rozpáleného toustovače a zapečte, dokud se sýr nerozpustí a chléb nebude opečený dozlatova a dokřupava. Žádná bylinka ani nať neskončí v koši!
1
Všechny zbylé bylinky a natě omyjte a osušte. Do mixéru dejte bylinky i natě, oloupaný stroužek česneku, 5 lžic olivového oleje, lžičku jablečného octa, 70 g mletých mandlí, osolte a opepřete a vše rozmixujte v hladké pesto. Potřete máslem 8 plátků toustového chleba po jedné straně. Položte je na pracovní plochu tak, aby byly potřenou stranou dolů.
2
Nahrubo nastrouhejte 100 g čedaru a promíchejte ho v misce se 2 lžícemi crème fraîche. Sýrovou směsí potřete 4 plátky toustového chleba a na každý plátek doprostřed naneste po lžičce připraveného pesta.
3
Navrch na pesto nandejte po lžíci kysaného zelí, plátku slaniny, posypte natrhanými lístky bazalky a přiklopte zbylými plátky toustového chleba máslem namazanou stranou nahoru.
4
Vložte do rozpáleného toustovače a zapečte, dokud se sýr nerozpustí a chléb nebude opečený dozlatova a dokřupava. Žádná bylinka ani nať neskončí v koši!