1
V plastovém sáčku smíchejte lupínky, parmazán, sůl a pepř a důkladně vše pomíchejte.
2
Podmáslí nalijte do misky,prošlehejte s vejcem. Namočte v něm dvěpaličky a vložte je do sáčku. Důkladně protřeste, aby se maso obalilo. Stejným způsobem obalte i ostatní paličky.
3
Plech vyložte pečicím papírem a potřete ho olivovým olejem, troubu předehřejte na 220 °C. Na plech položte paličky a přitiskněte na ně zbytek cornflakové směsi.
4
Pokud máte olej ve spreji, postříkejte paličky, pokud ne, velmi opatrně a zlehka je pokapejte olejem. Pečte 25–30 minut, aby bylo maso propečené a zlatohnědé.
5
Na dip smíchejte zakysanou smetanu, majonézu, petrželku a podle chuti osolte a opepřete. Salátové lístky dejte do misky, přidejte pokrájená rajčata.
6
Prošlehejte olej, citronovou šťávu a sůl a zálivkou přelijte salát. Spolu s dipem ho podávejte k paličkám.
1
V plastovém sáčku smíchejte lupínky, parmazán, sůl a pepř a důkladně vše pomíchejte.
2
Podmáslí nalijte do misky,prošlehejte s vejcem. Namočte v něm dvěpaličky a vložte je do sáčku. Důkladně protřeste, aby se maso obalilo. Stejným způsobem obalte i ostatní paličky.
3
Plech vyložte pečicím papírem a potřete ho olivovým olejem, troubu předehřejte na 220 °C. Na plech položte paličky a přitiskněte na ně zbytek cornflakové směsi.
4
Pokud máte olej ve spreji, postříkejte paličky, pokud ne, velmi opatrně a zlehka je pokapejte olejem. Pečte 25–30 minut, aby bylo maso propečené a zlatohnědé.
5
Na dip smíchejte zakysanou smetanu, majonézu, petrželku a podle chuti osolte a opepřete. Salátové lístky dejte do misky, přidejte pokrájená rajčata.
6
Prošlehejte olej, citronovou šťávu a sůl a zálivkou přelijte salát. Spolu s dipem ho podávejte k paličkám.