Křupavé dýňové houstičky jsou skvělým doplňkem k jakémukoliv jídlu nebo jako samostatná svačina. Tento recept kombinuje jemnou chuť pečené dýně Hokkaidó s křupavostí čerstvého pečiva. Příprava je jednoduchá a výsledek stojí za to – houstičky jsou měkké uvnitř a krásně křupavé na povrchu. Ideální pro podzimní dny, kdy si chcete dopřát něco speciálního.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Příloha
Ingredience
Složení
6 porcí
Máslo 70 g
Dýně Hokkaidó 350 g
Droždí čerstvé 20 g
Cukr krupicový 1 člž
Mouka polohrubá 250 g
Mléko 70 ml
Sůl 1 člž
Mouka hladká 250 g
Vlašské ořechy 5 g
Olej olivový 3 plž
Máslo 70 g
Dýně Hokkaidó 350 g
Droždí čerstvé 20 g
Cukr krupicový 1 člž
Mouka polohrubá 250 g
Mléko 70 ml
Sůl 1 člž
Mouka hladká 250 g
Vlašské ořechy 5 g
Olej olivový 3 plž
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!