Vyzkoušejte tento lahodný recept na bramborák, který vás okouzlí svou křupavostí a vůní majoránky. Tento bramboráky recept je ideální pro rodinné večeře nebo setkání s přáteli. Připravte si doma tyto tradiční české bramboráky s kousky uzeného masa a užijte si jejich jedinečnou chuť.
Snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Ingredience
Složení
4 porce
Mléko 50 ml
Brambory typu C 1 kg
Uzené maso 200 g
Vejce 2 ks
Majoránka sušená 3 plž
Sůl
Česnek 5 strouž.
Pepř
Mouka hladká 5 plž
Olej slunečnicový 150 ml
Mléko 50 ml
Brambory typu C 1 kg
Uzené maso 200 g
Vejce 2 ks
Majoránka sušená 3 plž
Sůl
Česnek 5 strouž.
Pepř
Mouka hladká 5 plž
Olej slunečnicový 150 ml
Alergeny
Mléko a výrobky z něj
Vejce a výrobky z nich
Obiloviny obsahující lepek
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!