1
Začněte omáčkou Buffalo. Smíchejte 15 g rozpuštěného másla, kajenský pepř, mletý pepř, sůl v míse a nechte chvilku odstát. Vmíchejte ohřátou harissu a udržujte v teple. Na glazuru přiveďte med, sojovou omáčku, česnek a zázvor spolu s 60 ml vody k varu, snižte plamen a 7–8 minut zvolna redukujte. Sundejte z plamene a nechte zhruba 15 minut odpočívat, aby glazé trochu zhoustlo.
2
Troubu předehřejte na 200 °C. Připravte si dva pečicí plechy s mřížkou. Křídla promněte ve velké míse s olejem, trochu osolte a opepřete. Rozložte je na mřížky a 45–50 minut pečte. Pak polovinu křidélek promíchejte se zázvorovo-sojovou glazurou a vraťte je ještě na 8–10 minut do trouby trochu zkaramelizovat. Druhou polovinu křídel promíchejte s Buffalo omáčkou. Ty můžete rovnou podávat, nemusí se péct.