1
Jednu cibuli nakrájejte najemno a česnek rozmělněte. V menší pánvi na másle zlehka opékejte 2 minuty. Podlijte vínem a 3 minuty vařte. Odstavte a po 5 minutách vmíchejte majonézu, najemno pokrájenou petržel, ocet, 1 lžíci hořčice a citronovou šťávu. Přendejte do misky a nechte alespoň 1 hodinu zakryté odležet v lednici.
2
V další misce promíchejte hořčici, slunečnicový olej, sůl, pepř a chilli vločky. Krkovice pomažte vzniklou marinádou a nechte při pokojové teplotě 20 minut odpočinout.
3
Cibule rozpulte a kukuřice rozkrájejte na třetiny.
4
Krkovičky grilujte na přímém silném žáru přiklopené 3 minuty z každé strany. Poté je dejte mimo přímý žár, přidejte k nim cibule s kukuřicí a nechte ještě 5 minut přiklopené dopéct. Maso vyjměte a nechte zakryté 5 minut odpočinout. Cibuli s kukuřicí pokapejte olivovým olejem, osolte, opepřete a dopečte ze všech stran.
5
Krkovice podávejte s grilovanou zeleninou a BBQ omáčkou.
1
Jednu cibuli nakrájejte najemno a česnek rozmělněte. V menší pánvi na másle zlehka opékejte 2 minuty. Podlijte vínem a 3 minuty vařte. Odstavte a po 5 minutách vmíchejte majonézu, najemno pokrájenou petržel, ocet, 1 lžíci hořčice a citronovou šťávu. Přendejte do misky a nechte alespoň 1 hodinu zakryté odležet v lednici.
2
V další misce promíchejte hořčici, slunečnicový olej, sůl, pepř a chilli vločky. Krkovice pomažte vzniklou marinádou a nechte při pokojové teplotě 20 minut odpočinout.
3
Cibule rozpulte a kukuřice rozkrájejte na třetiny.
4
Krkovičky grilujte na přímém silném žáru přiklopené 3 minuty z každé strany. Poté je dejte mimo přímý žár, přidejte k nim cibule s kukuřicí a nechte ještě 5 minut přiklopené dopéct. Maso vyjměte a nechte zakryté 5 minut odpočinout. Cibuli s kukuřicí pokapejte olivovým olejem, osolte, opepřete a dopečte ze všech stran.
5
Krkovice podávejte s grilovanou zeleninou a BBQ omáčkou.