1
Suroviny na marinádu dobře prošlehejte: 2 lžíce třtinového cukru, 2 lžíce rybí omáčky, 2 lžíce ústřicové omáčky, 2 lžíce sojové omáčky, 2 lžíce limetkové šťávy a 2 lžíce whisky. Marinádou přelijte maso a dejte ho na 2–6 hodin do lednice. Stejně si připravte i omáčku. Smíchejte nakrájenou šalotku, koriandr, 5 lžic rybí omáčky, šťávu z limetky, 2 lžíce hnědého cukru a lžíci chilli vloček. Nechte uležet.
2
Maso vyndejte z marinády, nechte ho okapat. Grilujte ho doměkka 30 minut, pravidelně potírejte marinádou a otáčejte. Hotové maso nechte 10 minut odležet, nakrájejte a podávejte s omáčkou.