1
Rozmarýn a tymián smíchejte s prolisovaným česnekem, sladkou papriku, pepřem a zalijte olivovým olejem. Marinádou potřete silnější plátky vepřové krkovice a nechte dvě hodiny odstát v ledničce. Na rozpáleném grilu grilujte asi 4 minuty z každé strany. Solte až na závěr.
2
Připravte si domácí barbecue omáčku k masu. Smíchejte dvě lžíce kečupu se lžící worcestrové omáčky. Zakápněte citronem, osolte, přidejte lžičku cukru. Chvíli povařte.
3
Krkovici podávejte s barbecue omáčkou, jednoduchým salátem zakápnutým olivovým olejem a z obou stran jemně ogrilovaným pečivem.
1
Rozmarýn a tymián smíchejte s prolisovaným česnekem, sladkou papriku, pepřem a zalijte olivovým olejem. Marinádou potřete silnější plátky vepřové krkovice a nechte dvě hodiny odstát v ledničce. Na rozpáleném grilu grilujte asi 4 minuty z každé strany. Solte až na závěr.
2
Připravte si domácí barbecue omáčku k masu. Smíchejte dvě lžíce kečupu se lžící worcestrové omáčky. Zakápněte citronem, osolte, přidejte lžičku cukru. Chvíli povařte.
3
Krkovici podávejte s barbecue omáčkou, jednoduchým salátem zakápnutým olivovým olejem a z obou stran jemně ogrilovaným pečivem.