1
Nejdřív připravte salát. Prošlehejte med, citronovou šťávu, olej, sůl a pepř. Do misky dejte rukolu a přidejte k ní jablko nakrájené na sirky. Zalijte zálivkou a důkladně promíchejte. Rozehřejte gril. V rendlíku připravte glazuru – smíchejte cidre, javorový sirup, hořčici, chilli a osolte. Přiveďte k varu. V malé misce promíchejte česnek s cukrem, chilli kořením, solí a olejem, vznikne hmota, která konzistencí připomíná pastu. Z obou stran jí potřete krkovice. Maso položte na gril a potírejte ho glazurou ze cidru. Grilujte 2 minuty, pak maso otočte a potírejte i z druhé strany. Stejným způsobem maso ještě několikrát obraťte a potřete – celkem krkovice potřebují na grilu asi 10 minut. Podávejte s připraveným salátem.