1
Předehřejte troubu na 250 °C.
2
Omyté maso osolte a opepřete.
3
Do vymazaného pekáčku položte dva plátky krkovičky. Posypte je kmínem.
4
Na každý plátek masa dejte šest plátku slaniny, na slaninu polovinu cibule a česneku. Stejným způsobem poskládejte druhou vrstvu: krkovičku – slaninu – cibuli a česnek.
5
Maso zalijte pivem, přiklopte a pečte asi hodinu a půl.
6
Posledních pár minut už bez pokličky. Podávejte se smaženými bramborovými kroketami.
1
Předehřejte troubu na 250 °C.
2
Omyté maso osolte a opepřete.
3
Do vymazaného pekáčku položte dva plátky krkovičky. Posypte je kmínem.
4
Na každý plátek masa dejte šest plátku slaniny, na slaninu polovinu cibule a česneku. Stejným způsobem poskládejte druhou vrstvu: krkovičku – slaninu – cibuli a česnek.
5
Maso zalijte pivem, přiklopte a pečte asi hodinu a půl.
6
Posledních pár minut už bez pokličky. Podávejte se smaženými bramborovými kroketami.