Anče, Kubo, hajnej! Když si Trautenberk vzpomněl, kyselo nebylo dost kyselý. Tohle vám ale bude chutnat! Polévka z chlebového kvásku je tradiční především v Podkrkonoší.
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Vegetariánské
Polévka
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 30 g
Houby sušené 50 g
Droždí čerstvé 42 g
Chléb 4 ks
Voda 1,2 l
Brambory typu B 500 g
Smetana ke šlehání 30%-33% 100 ml
Cibule 1 ks
Kmín celý 1 člž
Sůl 1 člž
Pažitka čerstvá 1/4 svaz.
Vejce 4 ks
Máslo 30 g
Houby sušené 50 g
Droždí čerstvé 42 g
Chléb 4 ks
Voda 1,2 l
Brambory typu B 500 g
Smetana ke šlehání 30%-33% 100 ml
Cibule 1 ks
Kmín celý 1 člž
Sůl 1 člž
Pažitka čerstvá 1/4 svaz.
Vejce 4 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!