1
Tři čtvrtě litru vody s octem, solí a cukrem přiveďte k varu. Vsypte krevety, povařte 3 minuty a sceďte.
2
Očištěnou šalotku a řapíkatý celer pokrájejte nadrobno. Pomelo oloupejte až na čistou dužinu a rozkrájejte na menší kousky.
3
V menší misce vyšlehejte majonézu s wasabi a limetkovou šťávou. Ve větší míse promíchejte krevety, zeleninu, pomelo a majonézový dresink. Pár krevet dejte stranou na ozdobu. Směs nechte alespoň 30 minut odležet v lednici.
4
Servírujte ve skleničkách, ozdobené krevetou a opraženými, nahrubo nasekanými arašídy.
1
Tři čtvrtě litru vody s octem, solí a cukrem přiveďte k varu. Vsypte krevety, povařte 3 minuty a sceďte.
2
Očištěnou šalotku a řapíkatý celer pokrájejte nadrobno. Pomelo oloupejte až na čistou dužinu a rozkrájejte na menší kousky.
3
V menší misce vyšlehejte majonézu s wasabi a limetkovou šťávou. Ve větší míse promíchejte krevety, zeleninu, pomelo a majonézový dresink. Pár krevet dejte stranou na ozdobu. Směs nechte alespoň 30 minut odležet v lednici.
4
Servírujte ve skleničkách, ozdobené krevetou a opraženými, nahrubo nasekanými arašídy.