1
V misce smíchejte 40 g majonézy, 40 g kečupu a šťávu z 1 citronu. Dochuťte solí a pepřem a důkladně promíchejte, aby vznikl jemný dresink.
2
Omyjte zeleninu a 200 g cherry rajčat, 200 g okurky nakrájejte na malé kostičky a vložte do větší mísy. Listy salátu natrhejte nadrobno a přidejte do mísy, několik lístků salátu a cherry rajčátka ponechte stranou na ozdobu. Zeleninu v míse zakápněte 20 ml olivového oleje, lehce osolte a opepřete a promíchejte. Avokádo oloupejte, rozpulte, vyjměte pecku a dužinu rozdělte na čtvrtiny a nakrájejte na tenké plátky.
3
Na servírování použijte sklenici na stopce. Po boku sklenice rozložte listy salátu a avokáda, na dno přidejte nakrájenou zeleninu.
4
Přes okraj sklenice zavěste krevety. Na závěr koktejl přelijte připraveným dresinkem a můžete dozdobit rajčátky a čerstvými bylinkami.
1
V misce smíchejte 40 g majonézy, 40 g kečupu a šťávu z 1 citronu. Dochuťte solí a pepřem a důkladně promíchejte, aby vznikl jemný dresink.
2
Omyjte zeleninu a 200 g cherry rajčat, 200 g okurky nakrájejte na malé kostičky a vložte do větší mísy. Listy salátu natrhejte nadrobno a přidejte do mísy, několik lístků salátu a cherry rajčátka ponechte stranou na ozdobu. Zeleninu v míse zakápněte 20 ml olivového oleje, lehce osolte a opepřete a promíchejte. Avokádo oloupejte, rozpulte, vyjměte pecku a dužinu rozdělte na čtvrtiny a nakrájejte na tenké plátky.
3
Na servírování použijte sklenici na stopce. Po boku sklenice rozložte listy salátu a avokáda, na dno přidejte nakrájenou zeleninu.
4
Přes okraj sklenice zavěste krevety. Na závěr koktejl přelijte připraveným dresinkem a můžete dozdobit rajčátky a čerstvými bylinkami.