1
V pánvi opražte nasucho koriandr, cukr, kmín, kurkumu a sůl.
2
V mixéru rozmixujte cibuli, česnek, citronovou kůru a zázvor na jemnou pastu.
3
V pánvi rozehřejte olej a 20 minut restujte pastu s opraženým kořením.
4
Promíchejte s krevetami a marinujte minimálně 2 hodiny.
5
Krevety napíchejte na špejle předem namočené do vody. Grilujte na roštu 2–3 minuty z každé strany. Podávejte posypané čerstvým koriandrem.
1
V pánvi opražte nasucho koriandr, cukr, kmín, kurkumu a sůl.
2
V mixéru rozmixujte cibuli, česnek, citronovou kůru a zázvor na jemnou pastu.
3
V pánvi rozehřejte olej a 20 minut restujte pastu s opraženým kořením.
4
Promíchejte s krevetami a marinujte minimálně 2 hodiny.
5
Krevety napíchejte na špejle předem namočené do vody. Grilujte na roštu 2–3 minuty z každé strany. Podávejte posypané čerstvým koriandrem.