1
Rozehřejte pánev a nechte v ní rozpustit máslo a olej. Vsypte plátky omytých žampionů, osolte, opepřete a posypte tymiánem. Přidejte rozmělněný česnek.
2
Restujte 5 minut a přisypte 100 g mandlí. Opékejte další 2 minuty a vmíchejte ricottu se smetanou. Dobře promíchejte, aby se vytvořila kompaktní omáčka.
3
Mezitím povařte ve vroucí osolené vodě s olivovým olejem těstoviny podle návodu na obalu.
4
Scezené těstoviny přimíchejte do žampionové omáčky.
5
Podávejte posypané mandlemi, sýrem a můžete ozdobit lístky tymiánu.
1
Rozehřejte pánev a nechte v ní rozpustit máslo a olej. Vsypte plátky omytých žampionů, osolte, opepřete a posypte tymiánem. Přidejte rozmělněný česnek.
2
Restujte 5 minut a přisypte 100 g mandlí. Opékejte další 2 minuty a vmíchejte ricottu se smetanou. Dobře promíchejte, aby se vytvořila kompaktní omáčka.
3
Mezitím povařte ve vroucí osolené vodě s olivovým olejem těstoviny podle návodu na obalu.
4
Scezené těstoviny přimíchejte do žampionové omáčky.
5
Podávejte posypané mandlemi, sýrem a můžete ozdobit lístky tymiánu.