1
V hluboké pánvi rozehřejte olej, vsypte na nudličky pokrájené chorizo a opečte dokřupava. Čtvrtinu klobásy vyjměte děrovanou naběračkou a nechte na ubrousku okapat.
2
Vsypte rýži, minutu restujte a vlijte ocet. Nechte odpařit a vlijte 100 ml vývaru. Až se vstřebá, přilijte dalších 100 ml a opakujte ještě dvakrát, zbude vám 100 ml vývaru.
3
Nakonec vsypte hrášek, ¾ najemno nastrouhaného sýra a vlijte zbývající vývar. Vše dobře promíchejte. Až se sýr rozpustí, dosolte, opepřete a rozdělte do misek. Posypte zbylým chorizem a parmazánem.
1
V hluboké pánvi rozehřejte olej, vsypte na nudličky pokrájené chorizo a opečte dokřupava. Čtvrtinu klobásy vyjměte děrovanou naběračkou a nechte na ubrousku okapat.
2
Vsypte rýži, minutu restujte a vlijte ocet. Nechte odpařit a vlijte 100 ml vývaru. Až se vstřebá, přilijte dalších 100 ml a opakujte ještě dvakrát, zbude vám 100 ml vývaru.
3
Nakonec vsypte hrášek, ¾ najemno nastrouhaného sýra a vlijte zbývající vývar. Vše dobře promíchejte. Až se sýr rozpustí, dosolte, opepřete a rozdělte do misek. Posypte zbylým chorizem a parmazánem.