ReceptyKrémové kroupové rizoto s kořenovou zeleninou a hlívou
Krémové kroupové rizoto s kořenovou zeleninou a hlívou
Snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Veganské
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 2 plž
Olej olivový 1 plž
Kroupy ječné 300 g
Hlíva ústřičná 150 g
Celer 1/4 ks
Mrkev 2 ks
Cibule šalotka 2 ks
Česnek 2 strouž.
Bílé víno 150 ml
Tymián čerstvý 4 snít.
Majoránka sušená 1 člž
Sůl
Pepř
Máslo 2 plž
Olej olivový 1 plž
Kroupy ječné 300 g
Hlíva ústřičná 150 g
Celer 1/4 ks
Mrkev 2 ks
Cibule šalotka 2 ks
Česnek 2 strouž.
Bílé víno 150 ml
Tymián čerstvý 4 snít.
Majoránka sušená 1 člž
Sůl
Pepř
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!