1
Dršťky několikrát propláchněte pod horkou tekoucí vodou nebo je nechte pět minut stát v horké vodě. Slijte, nechte úplně vychladnout a dejte na hodinu až dvě marinovat do suchého bílého vína. Opět slijte.
2
Olivový olej a máslo rozpalte v pánvi s vyšším okrajem, přidejte najemno nasekanou cibuli a 4–5 minut opékejte, aby vám krásně zesklovatěla, přidejte rozmělněný česnek a po další minutě i dršťky. Zprudka opékejte.
3
Přilijte vývar a 15 minut vařte. Zhruba v půlce přihoďte celou snítku tymiánu.
4
Bylinky vyndejte, vlijte smetanu a nechte zredukovat.
1
Dršťky několikrát propláchněte pod horkou tekoucí vodou nebo je nechte pět minut stát v horké vodě. Slijte, nechte úplně vychladnout a dejte na hodinu až dvě marinovat do suchého bílého vína. Opět slijte.
2
Olivový olej a máslo rozpalte v pánvi s vyšším okrajem, přidejte najemno nasekanou cibuli a 4–5 minut opékejte, aby vám krásně zesklovatěla, přidejte rozmělněný česnek a po další minutě i dršťky. Zprudka opékejte.
3
Přilijte vývar a 15 minut vařte. Zhruba v půlce přihoďte celou snítku tymiánu.
4
Bylinky vyndejte, vlijte smetanu a nechte zredukovat.