Tento tradiční dezert zvoucí se kremeš je známý také jako krémeš nebo kremšnyt a získal si srdce mnoha lidí díky své jemné chuti a křupavé textuře. Připravte si tento klasický dezert podle našeho receptu a užijte si dokonalou kombinaci chutí a textur.
Snadné
31-45 minut
0/5
Česká
Dezert
Ingredience
Složení
12 porcí
Máslo 250 g
Listové těsto 2 ks
Mléko 1 l
Pudink vanilkový 3 ks
Cukr krupicový 250 g
Vanilkový lusk 1 ks
Smetana ke šlehání 500 ml
Cukr moučkový
Vejce 3 ks
Máslo 250 g
Listové těsto 2 ks
Mléko 1 l
Pudink vanilkový 3 ks
Cukr krupicový 250 g
Vanilkový lusk 1 ks
Smetana ke šlehání 500 ml
Cukr moučkový
Vejce 3 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!