1
Na lžíci oleje dozlatova opečte nakrájený pórek, řapíkatý celer na kostičky, rozdrcený česnek a oloupané, nakrájené brambory. Zalijte vývarem a vařte 15 minut.
2
Přidejte hrášek, nasekanou petrželku a polovinu máty. Vařte 5 minut.
3
Rozmixujte tyčovým mixérem, zjemněte 60 ml smetany, osolte a opepřete.
4
Hotový hráškový krém ozdobte zbývajícím olivovým olejem, smetanou a čerstvou mátou.
1
Na lžíci oleje dozlatova opečte nakrájený pórek, řapíkatý celer na kostičky, rozdrcený česnek a oloupané, nakrájené brambory. Zalijte vývarem a vařte 15 minut.
2
Přidejte hrášek, nasekanou petrželku a polovinu máty. Vařte 5 minut.
3
Rozmixujte tyčovým mixérem, zjemněte 60 ml smetany, osolte a opepřete.
4
Hotový hráškový krém ozdobte zbývajícím olivovým olejem, smetanou a čerstvou mátou.