1
Marinádou ze 100 ml olivového oleje, 100 ml jablečného octa, 80 g dijonské hořčice, 80 g medu a 3 prolisovaných stroužků česneku potřete 800 g omyté a osušené vepřové pečeně. Rozehřejte pánev a pečeni ze všech stran opečte dozlatova. Vložte do trouby vyhřáté na 160 °C na 90 minut.
2
Na kostky nakrájejte 750 g omyté a oloupané mrkve. Spolu s 750 ml vývaru, 20 ml javorového sirupu, máslem a lžičkou soli vložte do hrnce a přiveďte k varu. Vařte, dokud mrkev není měkká a tekutina se nesvaří do konzistence sirupu. Rozmixujte na pyré.
3
V misce smíchejte 100 ml vinného octa se 70 ml olivového oleje, 80 g medu a lžící citronové šťávy. Ve vroucí osolené vodě vařte 350 g fazolek 3 minuty, sceďte je a ihned zchlaďte v ledově studené vodě. Sceďte a v míse promíchejte s rukolou a připraveným dresinkem. Osolte a opepřete.
4
Fazolky s rukolou rozdělte na talíře, utvořte špalíčky a omotejte je plátkem prosciutta. Přidejte 100 g rozdrobených kousků kozího sýra. Pečeni pokrájejte na menší plátky a servírujte na mrkvovém pyré. Tento pokrm uspokojí jak vaše chuťové pohárky, tak i vaše oči.
1
Marinádou ze 100 ml olivového oleje, 100 ml jablečného octa, 80 g dijonské hořčice, 80 g medu a 3 prolisovaných stroužků česneku potřete 800 g omyté a osušené vepřové pečeně. Rozehřejte pánev a pečeni ze všech stran opečte dozlatova. Vložte do trouby vyhřáté na 160 °C na 90 minut.
2
Na kostky nakrájejte 750 g omyté a oloupané mrkve. Spolu s 750 ml vývaru, 20 ml javorového sirupu, máslem a lžičkou soli vložte do hrnce a přiveďte k varu. Vařte, dokud mrkev není měkká a tekutina se nesvaří do konzistence sirupu. Rozmixujte na pyré.
3
V misce smíchejte 100 ml vinného octa se 70 ml olivového oleje, 80 g medu a lžící citronové šťávy. Ve vroucí osolené vodě vařte 350 g fazolek 3 minuty, sceďte je a ihned zchlaďte v ledově studené vodě. Sceďte a v míse promíchejte s rukolou a připraveným dresinkem. Osolte a opepřete.
4
Fazolky s rukolou rozdělte na talíře, utvořte špalíčky a omotejte je plátkem prosciutta. Přidejte 100 g rozdrobených kousků kozího sýra. Pečeni pokrájejte na menší plátky a servírujte na mrkvovém pyré. Tento pokrm uspokojí jak vaše chuťové pohárky, tak i vaše oči.