1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Rozehřejte v pekáči olej a zprudka na něm opečte porce králíka. Dejte stranou a zmírněte teplotu.
3
Do pekáče přesuňte nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, mrkev a řapíkatý celer a také orestujte.
4
Po pár minutách podlijte vínem, přidejte do pekáče sušená rajčata, rozmarýn, bobkový list a maso. Posolte, zakryjte pekáč alobalem a dejte péct do trouby.
5
Pečte 40 minut. Poté odstraňte alobal, přidejte olivy a pečte dalších 20 minut.
1
Troubu předehřejte na 180 °C.
2
Rozehřejte v pekáči olej a zprudka na něm opečte porce králíka. Dejte stranou a zmírněte teplotu.
3
Do pekáče přesuňte nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, mrkev a řapíkatý celer a také orestujte.
4
Po pár minutách podlijte vínem, přidejte do pekáče sušená rajčata, rozmarýn, bobkový list a maso. Posolte, zakryjte pekáč alobalem a dejte péct do trouby.
5
Pečte 40 minut. Poté odstraňte alobal, přidejte olivy a pečte dalších 20 minut.