1
Králičí hřbety oddělte od kosti tak, abyste získali čtyři filety. Osolte je, opepřete, každý zabalte spolu s větvičkami tymiánu do dvou plátků anglické slaniny a zajistěte provázkem.
2
Balíčky krátce opečte ze všech stran na olivovém oleji, přendejte na pekáč a dejte na 10–15 minut (podle tloušťky masa) péct do trouby vyhřáté na 180 °C.
3
Brambory oloupejte a vařte v osolené vodě doměkka. Slijte, přidejte pokrájené máslo, rozšťouchejte a postupně přilévejte teplé mléko, osolte a umíchejte kaši. Králičí filety před podáváním pokrájejte na plátky, porce přelijte výpekem.
1
Králičí hřbety oddělte od kosti tak, abyste získali čtyři filety. Osolte je, opepřete, každý zabalte spolu s větvičkami tymiánu do dvou plátků anglické slaniny a zajistěte provázkem.
2
Balíčky krátce opečte ze všech stran na olivovém oleji, přendejte na pekáč a dejte na 10–15 minut (podle tloušťky masa) péct do trouby vyhřáté na 180 °C.
3
Brambory oloupejte a vařte v osolené vodě doměkka. Slijte, přidejte pokrájené máslo, rozšťouchejte a postupně přilévejte teplé mléko, osolte a umíchejte kaši. Králičí filety před podáváním pokrájejte na plátky, porce přelijte výpekem.