1
Do mísy vsypte 150 g nahrubo nasekaných mandlí a ořechů, 300 g ovesných vloček, 100 g semínek, 50 g nakrájených datlí a fíků, 50 g rozinek, lžíci kandované pomerančové kůry a lžíci perníkového koření.
2
Zalijte 160 ml javorového sirupu a důkladně promíchejte.
3
Směs rozdělte na 2 plechy vyložené pečicím papírem a postupně pečte 15–20 minut v troubě předehřáté na 160 °C. Každých 5 minut granolu promíchejte.
4
Nechte vychladnout a rozdělte do ozdobné čiré dózy, ozdobte a přidejte věnování. Potěší každého milovníka křupavých a zdravých snídaní či svačin.
1
Do mísy vsypte 150 g nahrubo nasekaných mandlí a ořechů, 300 g ovesných vloček, 100 g semínek, 50 g nakrájených datlí a fíků, 50 g rozinek, lžíci kandované pomerančové kůry a lžíci perníkového koření.
2
Zalijte 160 ml javorového sirupu a důkladně promíchejte.
3
Směs rozdělte na 2 plechy vyložené pečicím papírem a postupně pečte 15–20 minut v troubě předehřáté na 160 °C. Každých 5 minut granolu promíchejte.
4
Nechte vychladnout a rozdělte do ozdobné čiré dózy, ozdobte a přidejte věnování. Potěší každého milovníka křupavých a zdravých snídaní či svačin.