Vaření kotlíkového guláše má svoje pravidla. Během celého procesu je totiž nutné kontrolovat intenzitu ohně a pravidelně míchat i podlévat.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Táborák
Hlavní chod
Ingredience
Složení
8 porcí
Cibule 1 kg
Česnek 8 strouž.
Vepřová krkovice 500 g
Vepřová plec 500 g
Sádlo 100 g
Sůl 1 plž
Paprika mletá sladká 4 plž
Pepř 1/2 plž
Kmín celý 1 plž
Brambory 500 g
Mrkev 4 ks
Paprika mini 4 ks
Chléb
Cibule 1 kg
Česnek 8 strouž.
Vepřová krkovice 500 g
Vepřová plec 500 g
Sádlo 100 g
Sůl 1 plž
Paprika mletá sladká 4 plž
Pepř 1/2 plž
Kmín celý 1 plž
Brambory 500 g
Mrkev 4 ks
Paprika mini 4 ks
Chléb
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!