V rendlíku rozpusťte ledové kaštany a ponořte do nich okraje kornoutků. Pak je namočte v cukrářském zdobení. Nechte zaschnout. K tomu se hodí papírová krabice, například od ovesné kaše, do které uděláte šest otvorů a máte držák na kornoutky.
2
Do špičky kornoutku vložte zmuchlaný kousek papírového ubrousku, do něhož se vsákne uvolněná šťáva z ovoce. Na něj nasypte lístky bylinek a naskládejte ovoce.
1
V rendlíku rozpusťte ledové kaštany a ponořte do nich okraje kornoutků. Pak je namočte v cukrářském zdobení. Nechte zaschnout. K tomu se hodí papírová krabice, například od ovesné kaše, do které uděláte šest otvorů a máte držák na kornoutky.
2
Do špičky kornoutku vložte zmuchlaný kousek papírového ubrousku, do něhož se vsákne uvolněná šťáva z ovoce. Na něj nasypte lístky bylinek a naskládejte ovoce.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!