1
Na lžíci olivového oleje orestujte v hluboké pánvi 4 žampiony nakrájené na plátky. Po chvíli přidejte oloupanou a najemno pokrájenou cibuli, lžičku protlaku, ¼ lžičky kurkumy, ¼ lžičky římského kmínu, ¼ lžičky semínka koriandru a nechte zarestovat.
2
Přidejte oloupaný a prolisovaný stroužek česneku, 250 g ovesných vloček, promíchejte a zalijte 500 ml vody a 200 ml kokosového mléka. Vše nechte 2 minuty probublávat.
3
Dále do pánve nakrájejte hrst baby špenátu, přidejte šťávu z půlky citronu, osolte a opepřete.
4
Na závěr ozdobte ovesnou kaši čerstvými koriandrovými lístky, posypte chilli vločkami a nasucho opraženými dýňovými semínky. Lehká a zdravá večeře se může nosit na stůl.
1
Na lžíci olivového oleje orestujte v hluboké pánvi 4 žampiony nakrájené na plátky. Po chvíli přidejte oloupanou a najemno pokrájenou cibuli, lžičku protlaku, ¼ lžičky kurkumy, ¼ lžičky římského kmínu, ¼ lžičky semínka koriandru a nechte zarestovat.
2
Přidejte oloupaný a prolisovaný stroužek česneku, 250 g ovesných vloček, promíchejte a zalijte 500 ml vody a 200 ml kokosového mléka. Vše nechte 2 minuty probublávat.
3
Dále do pánve nakrájejte hrst baby špenátu, přidejte šťávu z půlky citronu, osolte a opepřete.
4
Na závěr ozdobte ovesnou kaši čerstvými koriandrovými lístky, posypte chilli vločkami a nasucho opraženými dýňovými semínky. Lehká a zdravá večeře se může nosit na stůl.