Pokud hledáte nový způsob, jak oživit tradiční koprovou omáčku, vyzkoušejte tento recept s parmazánem. Tato verze klasické omáčky je krémová, bohatá a plná výrazné chuti, kterou parmazán dodává. Koprová omáčka s parmazánem je skvělá k různým druhům masa nebo jako doplněk k vegetariánským pokrmům. Připravte si tuto lahodnou omáčku a překvapte své blízké novým chuťovým zážitkem!
Snadné
31-45 minut
0/5
Vegetariánské
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Máslo 60 g
Brambory nové 600 g
Cukr krupicový 70 g
Smetana ke šlehání 30%-33% 250 ml
Mouka hladká 40 g
Kvasný ocet 3 plž
Vývar zeleninový 1 l
Sůl
Kopr 1 hrs.
Parmazán 50 g
Citron 1 ks
Vejce 4 ks
Máslo 60 g
Brambory nové 600 g
Cukr krupicový 70 g
Smetana ke šlehání 30%-33% 250 ml
Mouka hladká 40 g
Kvasný ocet 3 plž
Vývar zeleninový 1 l
Sůl
Kopr 1 hrs.
Parmazán 50 g
Citron 1 ks
Vejce 4 ks
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!