1
Nejdříve si připravte těsto. Smíchejte 250 g krupicového cukru, 125 g másla, 125 g kokosu, prášek do pečiva a 100 g polohrubé mouky. Nelekněte se, že těsto trochu drobí - nevadí to. Dejte alespoň na hodinu odpočinout stranou.
2
Poté plňte malé formičky na rohlíčky. Formy nevymašťujte ani nevysypávejte a dávejte do nich jen trochu těsta, protože rohlíčky se v troubě krásně nafouknou.
3
Pečte v troubě předehřáté na 170 °C dozlatava.
4
Teplé rohlíčky hned opatrně vyklepněte a po vychladnutí máčejte rožky v polevě z rozpuštěných ledových kaštanů a 50 g másla.
1
Nejdříve si připravte těsto. Smíchejte 250 g krupicového cukru, 125 g másla, 125 g kokosu, prášek do pečiva a 100 g polohrubé mouky. Nelekněte se, že těsto trochu drobí - nevadí to. Dejte alespoň na hodinu odpočinout stranou.
2
Poté plňte malé formičky na rohlíčky. Formy nevymašťujte ani nevysypávejte a dávejte do nich jen trochu těsta, protože rohlíčky se v troubě krásně nafouknou.
3
Pečte v troubě předehřáté na 170 °C dozlatava.
4
Teplé rohlíčky hned opatrně vyklepněte a po vychladnutí máčejte rožky v polevě z rozpuštěných ledových kaštanů a 50 g másla.