1
Mouku smíchejte se 4 lžícemi kakaa holandského typu tak, aby ve směsi nebyly žádné kakaové hrudky. Přidejte oba sáčky prášku do pečiva a krupicový cukr. Nakonec vmíchejte mléko a vejce a vzniklé těsto nalijte na vymazaný a hrubou moukou vysypaný hlubší plech. Pečte při 210–220 °C asi 20 minut.
2
Zatímco se buchta peče, udělejte rumové máslo. Změklé máslo utřete s moučkovým cukrem smíchaným se 2 lžícemi kakaa, pak přidejte rum a případně i mléko. Dejte stranou.
3
Buchtu po vytažení z trouby ihned potrhejte vidličkou a potřete rumovým máslem. Nakonec posypte strouhaným kokosem.
1
Mouku smíchejte se 4 lžícemi kakaa holandského typu tak, aby ve směsi nebyly žádné kakaové hrudky. Přidejte oba sáčky prášku do pečiva a krupicový cukr. Nakonec vmíchejte mléko a vejce a vzniklé těsto nalijte na vymazaný a hrubou moukou vysypaný hlubší plech. Pečte při 210–220 °C asi 20 minut.
2
Zatímco se buchta peče, udělejte rumové máslo. Změklé máslo utřete s moučkovým cukrem smíchaným se 2 lžícemi kakaa, pak přidejte rum a případně i mléko. Dejte stranou.
3
Buchtu po vytažení z trouby ihned potrhejte vidličkou a potřete rumovým máslem. Nakonec posypte strouhaným kokosem.