1
Omytou chilli papričku zbavte semínek a nakrájejte na tenké plátky. Z dobře omytého pomeranče nastrouhejte kůru, lístky máty a koriandru nasekejte najemno, jarní cibulku nakrájejte na kolečka a vše vložte do mísy.
2
Přidejte mleté maso, 50 g jogurtu, rozdrobenou fetu, lžičku soli, špetku pepře, římský kmín a důkladně promíchejte a nechte v chladničce 30 minut odležet.
3
Masovou směsí obalte dřevěné nebo kovové špízové jehly. Vytvarujte do šišek a opečte ze všech stran na rozpáleném oleji v grilovací pánvi.
4
Připravte si dip. V misce promíchejte zbylý jogurt, špetku soli a pepře a oloupaný, prolisovaný stroužek česneku.
5
Kofty zakápněte citronem a podávejte s jogurtovým dipem.
1
Omytou chilli papričku zbavte semínek a nakrájejte na tenké plátky. Z dobře omytého pomeranče nastrouhejte kůru, lístky máty a koriandru nasekejte najemno, jarní cibulku nakrájejte na kolečka a vše vložte do mísy.
2
Přidejte mleté maso, 50 g jogurtu, rozdrobenou fetu, lžičku soli, špetku pepře, římský kmín a důkladně promíchejte a nechte v chladničce 30 minut odležet.
3
Masovou směsí obalte dřevěné nebo kovové špízové jehly. Vytvarujte do šišek a opečte ze všech stran na rozpáleném oleji v grilovací pánvi.
4
Připravte si dip. V misce promíchejte zbylý jogurt, špetku soli a pepře a oloupaný, prolisovaný stroužek česneku.
5
Kofty zakápněte citronem a podávejte s jogurtovým dipem.