Mleté maso na grilu chce při pečení trochu cviku, ale výsledek stojí za to. Pro snadnější manipulaci použijte silné grilovací jehly nebo dvě špejle a nezapomeňte před grilováním potřít kofty trochou oleje.
Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Grilování
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Mleté maso hovězí 720 g
Sůl
Cibulka jarní 1 svaz.
Feta 100 g
Česnek 2 strouž.
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Máta 1 hrs.
Kmín mletý 1 člž
Olej slunečnicový
Mleté maso hovězí 720 g
Sůl
Cibulka jarní 1 svaz.
Feta 100 g
Česnek 2 strouž.
Petržel hladkolistá 1 hrs.
Máta 1 hrs.
Kmín mletý 1 člž
Olej slunečnicový
Příprava
1
Mleté maso promíchejte s nakrájenými cibulkami, česnekem utřeným se solí, nadrobenou fetou, nasekanými bylinkami a římským kmínem.
2
Vytvarujte oválné sedmicentimetrové bochánky a dejte alespoň na půl hodiny odležet do lednice. Napíchněte na grilovací jehly, potřete olejem a opečte na rozpáleném grilu.
1
Mleté maso promíchejte s nakrájenými cibulkami, česnekem utřeným se solí, nadrobenou fetou, nasekanými bylinkami a římským kmínem.
2
Vytvarujte oválné sedmicentimetrové bochánky a dejte alespoň na půl hodiny odležet do lednice. Napíchněte na grilovací jehly, potřete olejem a opečte na rozpáleném grilu.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!