1
Už jste někdy jedli kočičí svatbu? A víte vůbec, o co se jedná? Zde je recept.
2
Začněte hrachem, nejlépe den předem:
3
Propláchněte ho v cedníku, nasypte do hrnce, zalijte vodou, aby byl ponořený, nechte přes noc nabobtnat.
4
Slijte vodu, pak hrách v čisté vodě uvařte doměkka.
5
Kroupy stačí propláchnout, pak je v hrnci zalijte vodou – dvakrát více, než je krup.
6
Přidejte třetinu sádla, trochu osolte a uvařte kroupy doměkka, pak je sceďte.
7
Na zbylém sádle opečte cibuli a slaninu dozlatova.
8
Přidejte kmín a česnek, asi minutu opékejte.
9
Smíchejte s kroupami, hrachem a majoránkou. Nakonec osolte.
1
Už jste někdy jedli kočičí svatbu? A víte vůbec, o co se jedná? Zde je recept.
2
Začněte hrachem, nejlépe den předem:
3
Propláchněte ho v cedníku, nasypte do hrnce, zalijte vodou, aby byl ponořený, nechte přes noc nabobtnat.
4
Slijte vodu, pak hrách v čisté vodě uvařte doměkka.
5
Kroupy stačí propláchnout, pak je v hrnci zalijte vodou – dvakrát více, než je krup.
6
Přidejte třetinu sádla, trochu osolte a uvařte kroupy doměkka, pak je sceďte.
7
Na zbylém sádle opečte cibuli a slaninu dozlatova.
8
Přidejte kmín a česnek, asi minutu opékejte.
9
Smíchejte s kroupami, hrachem a majoránkou. Nakonec osolte.