Milujete sladké pečivo? Vyzkoušejte náš recept na domácí koblihy, které jsou nadýchané, jemné a plné lahodné zavařeniny. S naším podrobným návodem zvládne přípravu tradičních koblížků každý. Připravte si ingredience a pojďme na to!
Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Masopust
Snídaně
Ingredience
Složení
1 porcí
Droždí čerstvé 30 g
Mouka hladká 500 g
Cukr krupicový 40 g
Mléko 250 ml
Džem 200 g
Rum 3 plž
Olej slunečnicový 250 ml
Vaječný žloutek 4 ks
Sůl
Cukr moučkový
Máslo 40 g
Droždí čerstvé 30 g
Mouka hladká 500 g
Cukr krupicový 40 g
Mléko 250 ml
Džem 200 g
Rum 3 plž
Olej slunečnicový 250 ml
Vaječný žloutek 4 ks
Sůl
Cukr moučkový
Máslo 40 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!